Privatni časovi gitare

SLOBODA

Stvarajte pesme onako kako ste oduvek želeli i osetite pravu slobodu izražavanja na vašem
instrumentu

ZABAVA

Sa nama će Vam čak i učenje osnovne muzičke teorije uvek biti interesantno i zabavno

POVERENJE

Mi negujemo komforno i prijatno okruženje koje pospešuje umetničko izražavanje i stvara muzičare sa visokim samopouzdanjem

PRILAGODLJIVOST

Nijedan program nije napravljen da odgovara svima. Zbog toga mi prilagođavamo program Vašim potrebama

PRONAĐI SVOJ PUT

Pomažemo Vam da izbegnete greške i postignete ciljeve brže, vodeći Vas kroz lavirint informacija.

Reč saradnika

Petar Jelić - YU GRUPA

Mihajlo i ja smo se upoznali pre 15-ak godina kroz brojne muzičke saradnje na bini i van bine. Delio je bine ne samo sa mnom i YU Grupom nego i kao predgrupa mnogim drugim velikim ex YU bendovima kao sto su Crvena Jabuka, Parni Valjak, Generacija 5, Bajaga i Instruktori itd. Pored toga što je odličan gitarista i muzičar, on je takodje odličan pedagog što je osnovni preduslov uspešnog rada sa decom. Mihajlo je dugi niz godina bio jedan od profesora gitare u mojoj privatnoj muzičkoj školi “Kulturni Centar Skolnište” u Novom Sadu nakon čega je krenuo
da svira na kruzerima i putuje oko sveta, da bi 2017 godine završio u Njujorku, gde će nadam se nastaviti da podučava nove mlade generacije gitarista ne samo u veštini sviranja gitare nego i u
samom pristupu muzici i životu uopšte! Ništa osim toplih preporuka za Mihajla a ukoliko bude nekih zamerki “Mihajlo – nagrabusio si kad dodjem u Njujork! ”

Petar-Jelic-1

Utisci klijenata

Ne verujte nam na reč – poslušajte šta naši klijenti imaju da kažu:

Mihajlo – šta mi uradi sa detetom? Ha ha Poludelo dete od 9 godina i to za Jimi Hendriksom! Svira pesme Bob Dilana posle samo dva meseca časova! Nemaš pojma koliko sam ponosan na njega! Ne mogu da opišem kakav je osećaj videti Filipa da se zabavlja svirajući gitaru – nešto što sam ja oduvek hteo a nikad nisam mogao! Da mi je neko pričao da ću da ga zateknem u svojoj sobi kako svira i vežba sa takvom posvećenošću ne bih mu verovao! Ne znam jel to njegov talenat ili tvoja strast i predanost ili sve zajedno ali ostajemo kod tebe na časovima dok god možemo! Vrede svaki dolar! Uostalom znam da nisu samo lekcije za gitaru ono što deca dobijaju svake nedelje sa tobom – nego mentorstvo u pravom smislu te reci! Hvala ti!

Mladja Odavić

guitar-lessons
guitar-lessons-2

Većina Mihajlovih učenika je kod njega došla preko preporuke. Tako sam i ja čula za njegov specifičan strpljiv pristup učenicima, uvek prilagodjen sposobnostima i potencijalu svakog učenika ponaosob, mnogo pre nego što sam konačno dovela sina na časove. Nikola konstatno napreduje poslednjih 6 meseci ali sto je (meni) najvažnije – uvek se raduje odlasku na sledeći čas i sada se već toliko zaljubio u gitaru da konačno razume da “vežbanje” (što se tiče Mihajlovih časova) ustvari znači zabavljanje i uživancija a ne sviranje skala gore dole po vratu gitare. Posmatrajući svoje dete kako uživa u muzici kao umetnosti i kako mu se sloboda izražavanja polako formira i gradi – nemam nisša drugo da kažem osim da sam ponosna mama i zadvoljni klijent! Ako razmišljate da upišete dete na neku zabavnu aktivnost koja moze da mu pomogne da se bolje izrazi (u muzici i životu) da raste kao umetnik, stekne hrabrost i samopouzdanje i proširi vidike na razne načine – Mihajlo je savršen izbor!

Marija Plavšić

Šta je potrebno da bi ste bili dobar instruktor gitare? Pre svega morate biti dobro ljudsko biće, zatim morate biti posvećeni prenošenju znanja drugima, strpljivi, ljubazni i spremni da date izazov studentima baziran na njihovim trenutnim sposobnostima. Morate da postavite realna očekivanja i da im zadržite pažnju na visokom nivou tako da stalno žele nauče još a da se istovremeno postepeno razvijaju i rastu. Ako trazite instruktora sa ovakvim pristupom – Mihajlo je Vaš čovek. On ima sve gore navedene kvalitete i mnoge druge!
goran-maric-testemonijal
Goran Marić
guitar

Imao sam ravno 47 godina kada sam prvi put uzeo gitaru u ruke. Nisam imao pojma ni kako da držim instrument. Tada sam odlučio da uzmem časove gitare i moj instruktor je bio Mihajlo Oklobdžija. Uz njegovu pomoć sam vrlo brzo napredovao, i nepunih godinu dana kasnije osnovao bend sa starim školskim drugarima. Ubrzo nakon toga smo imali našu prvu svirku a sada već imamo redovne nastupe. U medjuvremenu sam probao mnoge gitare i pojačala, eksperimentisao sa pedalbordima i pedalama i uvek sam imao Mihajlovu podršku i savete u donošenju odluka i izboru istih. Primećujem da sve bolje i lakše sviram a usput se neizmerno zabavljam i uživam pre svega zahvaljujući mom instruktoru Mihajlu!

jegor-miladinovic-testemonials
Jegor Miladinović

DA!

Želim da se prijavim za uvodni čas